dinsdag 23 juli 2013

Teckeltje Milo

Hallo allemaal, ik zat laatst met mijn zoontje op internet te zoeken naar een leuk haakpatroon. Mijn zoontje zag dit leuke teckeltje voorbij komen en vroeg meteen of ik die voor hem wilde maken. Ik zei" ik ga het proberen, maar kan niet beloven dat het lukt" Maar de aanhouder wint, kijk maar hoe leuk hij is geworden. Ik ben er best trots op!! Het patroon komt van Stip & haak, je kan hem hier vinden.

8 opmerkingen:

 1. Die is hartstikke leuk geworden! Dat heb je echt knap gedaan. Ik denk zo maar dat dat niet het laatste knuffeltje is wat je gemaakt hebt ;-)
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap van je Angelique om dat zo mooi te haken!! Volgens mij is dit het begin van vele knuffels.....

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is jouw teckeltje mooi geworden. Daar is jouw zoontje vast blij mee.

  Fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Ik zag alleen nergens waar je volger bent geworden?? Via bloglovin? Ik ben nu ook bij jou volger via google friend connect en bloglovin....oh ja en heb je toegevoegd aan kringen bij google+

  Gelijk maar alles gedaan hihi!! Gezellig weer een creatieveling erbij ;)

  Groetjes Henrike

  www.eendraadjelos.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Henrike, ik ben opnieuw volger bij je geworden. Er was misschien iets niet helemaal goed gegaan. Gewoon op je blog bij volgers. Niet via bloglovin, ik weet nog niet precies hoe dat in zijn werk gaat!

   Verwijderen
  2. Wat gek want je staat er nog steeds niet bij???

   Naja,ik snap het soms ook nog niet helemaal haha! Je kunt me ook toevoegen op je blog via de leeslijst. Dan ga je naar ontwerp en dan klik je op mijn blogs en daaronder zie je de leeslijst en daar staat ook een button met toevoegen ;)

   Mss dat het dan wel lukt?

   Hahaha wat een happening in blogland he!

   Groetjes Henrike

   Groetjes Henrike

   Verwijderen
 5. Schattig! Die heb ik ook gemaakt! Ik zag je reactie op mijn blog, dus bij deze een bezoekje aan de jouwe. Ik ben gelijk volger geworden!
  Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is ie leuk!! En hoe grappig.. toevallig ben ik gisteren aan ditzelfde beestje begonnen.. Mijn dochter zat al dat ik hierna ook de grote variant kon gaan haken (oei..) maar voorlopig hou ik het even bij de kleine.

  De jouwe is echt heel mooi, ook een hele leuke kleurcombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen